Okos döntés

A gondoskodás a tettekkel válik kézzel foghatóvá!

Egy vállalkozás felépítése, működtetése komoly feladat. Ráadásul a vállalkozás részét képezik a kollégák, a helyszín, ahol dolgozunk, a tevékenységünk és a termék is. Nem árt tehát körültekintőnek lenni, és a vállalkozás minden elemének biztonságáról gondoskodni.

Vállalkozások vagyonbiztosítása

A vállalatok és intézmények vagyon jellegű kárainak fedezésére nyújt széles körű biztosítási védelmet.
A vagyonbiztosítás keretében valamennyi vagyontárgyat biztosíthatunk, mint például ingatlanok, termelő és kereskedelmi üzemi berendezések, gépek, felszerelések, egyes járművek, készletek, javításra, feldolgozásra vagy bizományba átvett vagyontárgyak, készpénz és értékpapírok, szabadban tárolt vagyontárgyak és egyéb megnevezett vagyontárgyak is.
Egyes vagyoncsoportokra külön, speciális termékek is elérhetőek, például elektronikus berendezések összkockázatú biztosítása.

A biztosítás megköthető teljes vagyoncsoportokra és egyes vagyontárgyakra is.
A vagyonbiztosítások úgynevezett telephelyi biztosítások, amely azt jelenti, hogy a biztosítási fedezet a biztosítási kötvényben megjelölt kockázatviselési helyen bekövetkező károkra érvényes (akár mozgatás során is), mely alól lehetnek bizonyos kivételek, például gépek esetén a fedezet Magyarország egész területére is kiterjedhet.

Vállalkozások felelősségbiztosítása

A felelősségbiztosítás a biztosított vállalat, illetve a vállalat által végzett és biztosított tevékenységek végzése során okozott dologi és személyi sérüléses károkra terjed ki.
A felelősségbiztosítás keretében biztosítható a cég által végzett tevékenység, a munkavállalókra vonatkozó munkahelyi és / vagy üzemi baleset, a gyártott, valamint forgalmazott termékekkel okozott károk, a bérlői vagy bérbeadói minőségben okozott károk, valamint a környezetszennyezési károk is.

MIRE FIGYELJÜNK ODA

A kockázatok típusa sokféle lehet, amely a vállalat tevékenységének jellegétől, méretétől és a vonatkozó jogszabályi környezettől függően alakul. Ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy már az első személyes találkozás alkalmával minél részletesebben megismerjük az adott vállalat működését, fő és egyéb tevékenységi köreit és ha szükséges, megtekintsük a vállalat telephelyét, gyártóüzemét is.
Kollégáinkkal egyedi biztosítási megoldásokat dolgozunk ki, segítségünkkel a legspeciálisabb működési tevékenységet végző vállalat is biztonságban tudhatja vagyontárgyait és munkavállalóit.

Szakmai felelősségbiztosítás

A foglalkozás, tevékenység gyakorlása során elkövetett, bekövetkezett műhiba, tévedés, mulasztás, illetve a foglalkozási szabályok egyéb megsértése miatti károkra nyújt fedezetet.

 • Állat-egészségügyi tevékenység felelősségbiztosítása
 • Állatorvosi felelősségbiztosítás
 • Orvosi felelősségbiztosítás
 • Egészségügyi és szociális tevékenység felelősségbiztosítása
 • Könyvvizsgálói felelősségbiztosítás
 • Adótanácsadói felelősségbiztosítás
 • Könyvelői felelősségbiztosítás
 • Tervezői felelősségbiztosítás
 • Építészek felelősségbiztosítása
 • Műszaki igazságügyi szakértői tevékenység felelősségbiztosítása
 • Mérnöki tevékenység felelősségbiztosítása
 • Vagyonvédelmi vállalkozások felelősségbiztosítása
 • Őrző és védő szolgáltatók felelősségbiztosítása
Facebook
Twitter
LinkedIn
Molnár András

Molnár András

Pénzügyi szakértő
Email: hello@okosdontes.hu
Telefon: 06-30-812-8267

Többet szeretnél tudni?

Keress  minket elérhetőségeinken!

Vagy használd a lenti űrlapot, hogy egy okos döntést hozhass! 
Keress meg minket, és megmutatjuk, hogy mindig van választásod!

Teljes neve
Melyik cég megbízásából keresel – nem köteleő mező
Kérlek figyelj, hogy olyan címet adj meg, ahol biztosan nem kerülünk spam-be.
Csak számokat írj. pl 06301234567
Akár több témát is megadhatsz
Írd le nekünk, amit fontosnak tartasz, mielőtt megkeresünk. Minél részletesebb vagy, annál pontosabban tudunk segíteni, akár már az első alkalomkor.
Elolvastam, és megértettem az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.

Jelen weboldal tartalma, és a hozzá tartozó valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű, és nem minősül biztosítási termék, befektetési tanácsadás, vagy pénzügyi szolgáltatás ajánlattételnek! Ezen információkat és adatokat az Okos döntés üzemeltetői megfelelő gondosság mellett rendszeres időközönként felülvizsgálja, és frissíti. A köztes időben azonban az adatok, és információk elavulttá válhatnak, így azok idegenszerűségéért, teljességéért, esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy mielőtt a honlapunkon olvasott információk alapján üzleti döntést hozna, feltétlenül lépjen kapcsolatba velünk. Az Okos döntés fenntartja magának a jogot, hogy a jelen honlapon található információkat bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa.