Okos döntés

A gondoskodás a tettekkel válik kézzel foghatóvá!

Röviden a személyi kölcsönről!

Amikor felmerül benned a hitelfelvétel gondolata, nagy valószínűséggel már konkrét célra, célokra szeretnél anyagi fedezetet szerezni.
Egy személyi kölcsön azt a szabadságot adja meg neked, hogy fedezet nélkül bármire elköltheted a felvett összeget, legyen szó autóvásárlásról, esetleg az újonnan vásárolt lakás felújításáról, vagy éppen álmaid utazásáról.
Az igényelhető hitelösszeg pár százezertől legfeljebb 10 millió forintig terjedhet, tehát ilyen keretek között gondolkozhatsz a hitelcélod esetében.

Szeretnénk fokozottan hangsúlyozni, hogy mennyire fontos, hogy alaposan gondold át a lehetőségeidet.
Egy hitel több éves kötöttséget jelent, így tisztáznod kell, hogy a helyzeted mennyire engedi meg, hogy eladósodj.

Mire számíthatsz hitelfelvételkor?

A személyi kölcsön esetében egyedül a jövedelmed, garantálja a bank számára, hogy visszafizeted a felvett összeget. Azon kívül, hogy egy magasabb jövedelemmel kamatkedvezményeket lehet elérni, a szabályok szigorúan meghatározzák, hogy legfeljebb mennyi törlesztőt vállalhatsz be.
A banki tapasztalataink alapján maximum a jövedelem 35-40%-a lehet havi a törlesztő. 
Így tehát például egy 300 ezer forintos jövedelem esetében legfeljebb 120 ezer forintos törlesztőrészletig lesz partnered a bank.

Hogy ez mire elég?

A mostani kamatok mellett nagyjából 4.000.000 Ft-os hitelre, 60 hónapos futamidő esetén, amennyiben minden egyéb paraméternek megfelelsz.

Személyi kölcsönt keresel?

Több éves szakmai tapasztalattal,akciós feltételekkel, és a piacon elérhető legjobb konstrukciókkal tudjuk segíteni a céljaidat!
AKCIÓ !

Mire lesz szükséged?

Jövedelem igazolásra!
A partnerek leginkább a bankszámlára érkezett fizetést preferálják, de a készpénzes jövedelem sem kizáró ok.
Előző esetben jellemzően 6 hónap munkaviszony igazolás, és 3 havi bankszámla kivonatot várnak el a bankok, míg az utóbbi felállásnál NAV jövedelem igazolással lehet pótolni a bankszámla hiányát. 
A legtöbb bank azonban ragaszkodni fog a számlanyitáshoz, hisz kizárólag aktív számláról vonnak havi törlesztő részletet.
Bizony, a csekkes megoldás a múlté!
Ezen kívül a személyes iratok amikre egészen biztosan készülhetsz, egy munkáltatói igazolással karöltve.
Nem teljesíthetetlen .

BÁR, KHR

Erről is beszélnünk kell.
Aktív KHR (régi nevén BÁR lista), mindenhol kizáró ok. Vagy szakzsargon szerint KO kritérium.
Passzív KHR esetén már felcsillanhat a remény, mert vannak partnereink akik ez esetben már bizalmat szavaznak az ügyfeleinknek ,azonban értelem szerűen alaposabb a bírálat, és az elérhető összeg is alacsonyabb rendszerint.
Passzív KHR esetében kizárólag a MAGREN (magán úton rendezett) státuszt fogadják el.
Ez az az állapot, amikor a teljes hiteltartozásodat kifizetted, alkudozás nélkül.
Ha a passzív státuszod MEGEGY (megeggyezéssel) jelöléssel van a KHR nyilvántartásba, sajnos nem tudunk segíteni. Ennek a státusznak még külön ismertető jele, hogy 5 éven keresztül áll fenn.

Kérdésed maradt?

Keresd kollégáinkat elérhetőségeinken, írj ránk Facebookon, vagy töltsd ki a lenti űrlapot, és felvesszük veled a kapcsolatot.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Többet szeretnél tudni?
Keress minket!

Teljes neved, vagy ahogy szólíthatunk
Amit biztosan megkapsz, és ahova szükségesetén válaszolunk
Csak számokat írj. Pl: 06301234567
Akár több témát is megadhatsz
Írd le nekünk, amit fontosnak tartasz, mielőtt megkeresünk. Minél részletesebb vagy, annál pontosabban tudunk segíteni, akár már az első alkalomkor.
Elolvastam, és megértettem az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.

Jelen weboldal tartalma, és a hozzá tartozó valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű, és nem minősül biztosítási termék, befektetési tanácsadás, vagy pénzügyi szolgáltatás ajánlattételnek! Ezen információkat és adatokat az Okos döntés üzemeltetői megfelelő gondosság mellett rendszeres időközönként felülvizsgálja, és frissíti. A köztes időben azonban az adatok, és információk elavulttá válhatnak, így azok idegenszerűségéért, teljességéért, esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy mielőtt a honlapunkon olvasott információk alapján üzleti döntést hozna, feltétlenül lépjen kapcsolatba velünk. Az Okos döntés fenntartja magának a jogot, hogy a jelen honlapon található információkat bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa.