Okos döntés

A gondoskodás a tettekkel válik kézzel foghatóvá!

Egy rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött, élethosszig tartó életbiztosítás megbízható társ a jövőtervezésben.
Segítségével tudatosan fel tud készülni saját, illetve a család életének legfontosabb állomásaira, és ezekhez igazodva megtakarításából igényelheti az adott eseményhez szükséges összeget. 

Ezeket a terméket főként hosszú távú célok eléréséhez javasoljuk, például ha gyermeke jövőjéről szeretne gondoskodni.

MIK AZ ELŐNYEI?

  • A biztosításnak köszönhetően anyagi segítséget teremthet távolabbi céljai megvalósításához.
  • Segítségével felkészülhet a váratlan helyzetek anyagi kihívásaira.
  • Eseti befizetésekkel bármikor növelheti a kitűzött célra szánt megtakarítását.
  • Nyugdíjbiztosításként is megköthető.
  • A többféle eszközalap választásával bármikor alkalmazkodhat a piaci változásokhoz, csökkentheti kockázatát.

KINEK AJÁNLJUK ELSŐSORBAN? 

  • Annak, aki rendszeresen szeretne legalább havi 10 000 – 15.000 Ft-ot félretenni, hogy elérhesse kitűzött célját.
  • Aki hosszú távban és minimum 10 éves megtakarítási időszakban gondolkodik.
  • Akinek fontos a biztosítási védelem.
  • Aki saját befektetési portfóliót szeretne összeállítani, és mer akár nagyobb kockázatot is vállalni a nagyobb hozam érdekében.

Kamatoztatnád a pénzed?

Valódi megoldás, vagyonod gyarapításához!
Akár SZOCHO mentesen is!
Kamatadó mentesen is

MILYEN ESZKÖZALAPOK KÖZÜL VÁLASZTHAT?

ALACSONY KOCKÁZATÚ
Az alacsony kockázati kategóriába sorolt eszközalapok választásakor normál piaci ármozgás esetén kicsi a valószínűsége az extrém tőkevesztésnek. A tőkevesztés kockázata a helyes befektetési időtáv megválasztásával és megfelelő befektetési portfólió kialakításával tovább csökkenthető. Mindazonáltal extrém piaci árfolyamváltozások esetén (pl. államcsődnél) az alacsony kockázati kategóriába sorolt eszközalapoknál is előfordulhat teljes elértéktelenedés.
 
KÖZEPES KOCKÁZATÚ

A közepes kockázati kategóriába sorolt eszközalapok választásakor akár normál piaci ármozgás esetén is szignifikánsan alakulhat az eszközalap mögöttes befektetéseinek értéke, a befektető várakozásaival ellentétes piaci árfolyamváltozások hatásai szintén felerősítve jelentkezhetnek. A fentiekre tekintettel ilyen eszközalapok választása a fokozott kockázathoz mért kockázatviselő hajlandósággal és kockázatviselő képességgel, valamint a piac működésének ismeretével rendelkező ügyfelek számára ajánlott.

MAGAS KOCKÁZATÚ

A magas kockázati kategóriába sorolt eszközalapok választásakor mind a piaci ármozgás révén keletkező esetleges nyereség, mind a piaci ármozgás révén keletkező esetleges veszteség extrém módon meghaladhatja a befektetők várakozásait. Az eszközalap jellegéből adódóan a mögöttes befektetések fokozott kockázattal járnak, beleértve a teljes elértéktelenedés lehetőségét is. A fentiekre tekintettel ilyen eszközalapok választása a fokozott kockázathoz mért kockázatviselő hajlandósággal és kockázatviselő képességgel, valamint a piac működésének alapos ismeretével rendelkező ügyfelek számára ajánlott.

EZEK BÁRMILYEN KOMBINÁCIÓJA

Keress meg minket, hogy a számodra ideális portfólióval tudjuk segíteni terveidet!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Többet szeretnél tudni?
Keress minket!

Teljes neved, vagy ahogy szólíthatunk
Amit biztosan megkapsz, és ahova szükségesetén válaszolunk
Csak számokat írj. Pl: 06301234567
Akár több témát is megadhatsz
Írd le nekünk, amit fontosnak tartasz, mielőtt megkeresünk. Minél részletesebb vagy, annál pontosabban tudunk segíteni, akár már az első alkalomkor.
Elolvastam, és megértettem az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.

Jelen weboldal tartalma, és a hozzá tartozó valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű, és nem minősül biztosítási termék, befektetési tanácsadás, vagy pénzügyi szolgáltatás ajánlattételnek! Ezen információkat és adatokat az Okos döntés üzemeltetői megfelelő gondosság mellett rendszeres időközönként felülvizsgálja, és frissíti. A köztes időben azonban az adatok, és információk elavulttá válhatnak, így azok idegenszerűségéért, teljességéért, esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy mielőtt a honlapunkon olvasott információk alapján üzleti döntést hozna, feltétlenül lépjen kapcsolatba velünk. Az Okos döntés fenntartja magának a jogot, hogy a jelen honlapon található információkat bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa.