Okos döntés

A gondoskodás a tettekkel válik kézzel foghatóvá!

Lakásbiztosítás, ahogy Te szeretnéd!

Az otthonunk megszerzése sok energiát emészt fel, de az ember hajlamos elfelejteni, hogy a megszerzett vagyonra vigyázni is kell.

Sajnos, sok olyan körülmény játszhat szerepet (gondoljunk csak a folyamatosan növekvő bűnözésre, a természeti csapásokra, egyre halmozódó elektronikai eszközökre, vagy egészen egyszerűen a balszerencsére), ami otthonunkat, vagy abban található értékeinket fenyegeti.
Épp ezért fontos felkészülnünk minden eshetőségre. Mi segítünk abban, hogy egy nem várt szerencsétlen fordulat után ne kelljen a nulláról újra kezdeni.

Termékeinkel, és szolgáltatási csomagjainkkal arra törekedtünk, hogy Te valóban csak azt tudd bebiztosítani, ami számodra valóban értéket képvisel, így helyezve előtérbe biztonságodat, miközben a pénztárcádra is odafigyelünk!

Online, vagy személyesen

A modern kor vívmányait használva, akár személyes találkozó nélkül is tudunk ajánlatot készíteni, hogy biztosítsunk, érdemes minket választanod!

Kérj tőlünk ingyenesen akár több különböző ajánlatot teljesen díjmentesen, és mindenféle elköteleződéstől mentesen

Kösse meg otthonából, biztonságosan!​

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kösse meg online, vagy telefonon lakásbiztosítását a legjobb feltételekkel​

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSAINK

A kisállat baleset- és betegség-biztosítás akkor segít, ha kedvencedet betegség vagy baleset érné.
Megtérítjük állatorvosi költségeid, és segítséget nyújtunk, ha kutyusod vagy cicád baleset miatt elpusztulna.
Szolgáltatásunkat már az állat 4 hónapos korától igénybe veheted, és egyszerre akár több házi kedvencedet is biztosíthatod !

Csomagunk az online világban nyújt biztonságot.
Ezek lehetnek távsegítségnyújtás, bank-, hitel- és internetkártya-, ill. személyes hozzáférési (jogosultsági) adatokkal történő visszaélés, internetes jogvédelem,  vagy akár adatvesztés helyreállítás.

Okos eszközökkel véded az otthonod? 
Megtérítik a károd , ha otthonodban található okos eszközeid, például a központi egységek, szenzorok, vezérlő modulok, okos konnektorok, kamerák, termosztátok összetörnek.
Sőt! Ha  van olyan okos eszközöd – például tűz-, füst-, betörés- vagy víz érzékelő – amely közvetlenül ,vagy központi egységeiken keresztül képes az eseményt jelezni,  akkor az alapszolgáltatáson túl többletszolgáltatást nyújtunk egyes káresemények esetén, mint például  tűz, betöréses lopás, vagy vízkár. 

Tudjuk jól, hogy a telefont, a televíziót, a laptopot, házimozi rendszert gyakran érik nem várt sérülések, mint például egy véletlen töréskár, amelyre kiegészítő biztosítási védelmet kínálunk. A biztosítási feltételek alapján a javítás vagy újrabeszerzés költségeit téríthetik.
Ellopták a telefonod?
A mobiltelefon ellopása, elvesztése esetén az előfizetéshez kapcsolódó SIM kártya felfüggesztési és kártyapótlási díját is megtérítjük. 

Előfordult már, hogy a laptopod, telefonod a garancia lejárta után egy nappal elromlott?
Szeretnél további garanciát számítógépedre, laptopodra, táblagépedre vagy okostelefonodra is?
A megfelelő kiegészítővel az 5 évesnél nem régebbi elektromos háztartási eszközöd, szórakoztató elektronikai berendezésed meghibásodása esetén a javítási költségeket megtérítik a gyártói garancia lejárta után is, vagy csereszközt biztosíthatnak.

Segítség a lehető legrövidebb időn belül. Vészelhárítás, szakiparos-ajánlás, információszolgáltatás.
Kárelhárítás még nem volt ilyen gyors, és egyszerű!

Balesetből eredő csonttörés, műtéti térítést és kullancs-csípés térítést kínál számodra a biztosításunk.
Valamint akkor is segít, ha nagy a baj.
Baleseti halál, vagy balesetből eredő maradandó egészségkárosodás esetén is számíthatsz a biztosítókra, és a szolgáltatás térítésére. 

Mindenképp olyan biztosítást válassz, amelynek része a kertes házakra jellemző kiegészítők!
Védik szabadban tárolt tárgyaid lopás és vandalizmus ellen, zöldséges kerted és haszonállataid,  családi házad  ha kártevő állatok, például a harkály kárt tesz a hőszigetelésben.
Ezen lehetőségek választása esetén választásakor átvállalják a vihar utáni kerti veszélytelenítés költségeit is.

Többet szeretnél tudni?
Keress minket!

Teljes neved, vagy ahogy szólíthatunk
Amit biztosan megkapsz, és ahova szükségesetén válaszolunk
Csak számokat írj. Pl: 06301234567
Akár több témát is megadhatsz
Írd le nekünk, amit fontosnak tartasz, mielőtt megkeresünk. Minél részletesebb vagy, annál pontosabban tudunk segíteni, akár már az első alkalomkor.
Elolvastam, és megértettem az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.

Jelen weboldal tartalma, és a hozzá tartozó valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű, és nem minősül biztosítási termék, befektetési tanácsadás, vagy pénzügyi szolgáltatás ajánlattételnek! Ezen információkat és adatokat az Okos döntés üzemeltetői megfelelő gondosság mellett rendszeres időközönként felülvizsgálja, és frissíti. A köztes időben azonban az adatok, és információk elavulttá válhatnak, így azok idegenszerűségéért, teljességéért, esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy mielőtt a honlapunkon olvasott információk alapján üzleti döntést hozna, feltétlenül lépjen kapcsolatba velünk. Az Okos döntés fenntartja magának a jogot, hogy a jelen honlapon található információkat bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa.