Okos döntés

A gondoskodás a tettekkel válik kézzel foghatóvá!

A gondoskodás, a tettekkel válik kézzel foghatóvá!

Így szól a mottónk!
És a gondoskodás nem azt jelenti, hogy mi megmondjuk mi a helyes, vagy épp hogyan kellene döntened!

Több szem, többet lát

Ezért létrehoztuk nektek Facebook csoportunkat, ahol nyilvánosan kérdezhettek tőlünk, fejthetitek ki gondolataitokat, vagy ha nem értenénk egyet, akkor kétségeiteket is.

Igen, akár a negatív véleményeteket is szívesen fogadjuk, hisz mi sem vagyunk jósok, sem tévedhetetlenek. És mivel megannyi félék vagyunk,  előfordulhatnak olyan élethelyzetek is, amikre nem tudunk feltétlen megoldást.

Ekkor jöttök Ti a képbe!

Szeretnénk, ha veletek együtt  fejlődhetne a közösség, és találnánk választ számtalan kérdésre.

Úgyhogy kalandra fel!

Keressetek minket az „Okos döntés live- beszéljünk a pénzről” csoportunkban, csatlakozzatok hozzánk, és használjuk a közösségi média által nyújtott előnyöket!
Szülessen minden nap egy Okos döntés!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Többet szeretnél tudni?
Keress minket!

Teljes neved, vagy ahogy szólíthatunk
Amit biztosan megkapsz, és ahova szükségesetén válaszolunk
Csak számokat írj. pl 06301234567
Akár több témát is megadhatsz
Írd le nekünk, amit fontosnak tartasz, mielőtt megkeresünk. Minél részletesebb vagy, annál pontosabban tudunk segíteni, akár már az első alkalomkor.
Elolvastam, és megértettem az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.

Jelen weboldal tartalma, és a hozzá tartozó valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű, és nem minősül biztosítási termék, befektetési tanácsadás, vagy pénzügyi szolgáltatás ajánlattételnek! Ezen információkat és adatokat az Okos döntés üzemeltetői megfelelő gondosság mellett rendszeres időközönként felülvizsgálja, és frissíti. A köztes időben azonban az adatok, és információk elavulttá válhatnak, így azok idegenszerűségéért, teljességéért, esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy mielőtt a honlapunkon olvasott információk alapján üzleti döntést hozna, feltétlenül lépjen kapcsolatba velünk. Az Okos döntés fenntartja magának a jogot, hogy a jelen honlapon található információkat bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa.