Okos döntés

A gondoskodás a tettekkel válik kézzel foghatóvá!

Orbán Viktor egy egyperces Facebook videóban elmondta, hogy szerdán ismét kormányülést tartottak, amelyen fontos döntéseket hoztak meg. Szavai szerint a legfontosabb kérdés ma az infláció, áremelkedés problémája, így az üzemanyagárak befagyasztása után itt az újabb intézkedés – jön a lakossági kamatstop.

Januártól csökkenhetnek a kamatok?

Az október végi szinten rögzítik a jelzálogalapú hitelek kamatait.
Az intézkedés január elején lép hatályba, és fél évig lesz érvényben.

„Szerda, kormányülés. Ismét hoztunk fontos döntéseket. A legfontosabb kérdés ma az áremelkedés, az infláció kérdése volt. Egész Európa szenved, mert nőnek az energiaárak” – mondta Orbán Viktor Facebook-oldalára feltöltött videójában.

A miniszterelnök kiemelte, Magyarország védekezik, védi a családokat. Mint mondta, emelik a minimálbért, a nyugdíjakat, fenntartják a rezsicsökkentés politikáját, és rögzített árat vezettek be az üzemanyagok esetében is. 

De az infláció más területeket is érint, például a korábban felvett hitelek kamatait, ezért új védelmi vonalat kell megnyitnunk. Pontosan fogom mondani: lakossági kamatstopot vezetünk be, október végi szinten rögzítjük a jelzálogalapú hitelek kamatait. Az intézkedés január elején lép hatályba, és az első félév végéig tart. És ez azt jelenti, hogy a februári törlesztőrészlet már alacsonyabb lesz, mint a korábbiak voltak. Mert Magyarországnak előre kell mennie, és nem hátra 

– jelentette be a miniszterelnök.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Picture of Molnár András

Molnár András

Pénzügyi szakértő
Telefon: 06-30-812-8267

Többet szeretnél tudni?

Keress  minket elérhetőségeinken!

Vagy használd a lenti űrlapot, hogy egy okos döntést hozhass! 
Keress meg minket, és megmutatjuk, hogy mindig van választásod!

Teljes neved, vagy ahogy szólíthatunk
Amit biztosan megkapsz, és ahova szükségesetén válaszolunk
Csak számokat írj. Pl: 06301234567
Akár több témát is megadhatsz
Írd le nekünk, amit fontosnak tartasz, mielőtt megkeresünk. Minél részletesebb vagy, annál pontosabban tudunk segíteni, akár már az első alkalomkor.
Elolvastam, és megértettem az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.

Jelen weboldal tartalma, és a hozzá tartozó valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű, és nem minősül biztosítási termék, tanácsadás, vagy pénzügyi szolgáltatás ajánlattételnek! Ezen információkat és adatokat az Okos döntés üzemeltetői megfelelő gondosság mellett rendszeres időközönként felülvizsgálja, és frissíti. A köztes időben azonban az adatok, és információk elavulttá válhatnak, így azok idegenszerűségéért, teljességéért, esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy mielőtt a honlapunkon olvasott információk alapján üzleti döntést hozna, feltétlenül lépjen kapcsolatba velünk. Az Okos döntés fenntartja magának a jogot, hogy a jelen honlapon található információkat bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa.