Okos döntés

A gondoskodás a tettekkel válik kézzel foghatóvá!

Kevesen ismerik jobban a száguldás szabadságát, mint azok, akik motoroznak, de az élmény csak úgy lehet teljes, ha vigyázunk magunkra és motorunkra.
A felhőtlen élményért motorcascónk teljes körű védelmet nyújt a sebesség szerelmeseinek, a lopáskártól a motor törésén át a természet – például jégverés vagy szélvihar – okozta károkig.
 

MIK AZ ELŐNYEI?

 
  • Teljes körű motorcasco biztosítás
  • Új motorokra köthető
  • Korrekt, gyors ügyintézést és rugalmas kárrendezés

KINEK AJÁNLJUK ELSŐSORBAN? 

Azoknak a rendszeresen motorozóknak, akik számára fontos motorjuk maximális biztonsága, és lopás, törés vagy elemi kár esetén szeretnének hatékony és gyors segítséget.

MILYEN CSOMAGOK KÖZÜL VÁLASZTHATSZ?

OPTIMAL
Teljes körű casco biztosítás, amely lopás, törés vagy elemi kár esetén nyújt megoldást.
STANDARD
Abban az esetben ajánljuk, ha motorod mindig biztonságos helyen tartod – ezért nem kell félned attól, hogy ellopják –, viszont törés és elemi kár esetére szeretnél megfelelő védelmet.
 

FONTOS! 

A biztosítás Európa területén érvényes.
További részletekért keresse minket elérhetőségeinken, vagy olvasd el az oldal alján lévő Letölthető dokumentumaink közt található biztosítási feltételeinket!     
Facebook
Twitter
LinkedIn

Többet szeretnél tudni?
Keress minket!

Teljes neved, vagy ahogy szólíthatunk
Amit biztosan megkapsz, és ahova szükségesetén válaszolunk
Csak számokat írj. Pl: 06301234567
Akár több témát is megadhatsz
Írd le nekünk, amit fontosnak tartasz, mielőtt megkeresünk. Minél részletesebb vagy, annál pontosabban tudunk segíteni, akár már az első alkalomkor.
Elolvastam, és megértettem az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.

Jelen weboldal tartalma, és a hozzá tartozó valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű, és nem minősül biztosítási termék, befektetési tanácsadás, vagy pénzügyi szolgáltatás ajánlattételnek! Ezen információkat és adatokat az Okos döntés üzemeltetői megfelelő gondosság mellett rendszeres időközönként felülvizsgálja, és frissíti. A köztes időben azonban az adatok, és információk elavulttá válhatnak, így azok idegenszerűségéért, teljességéért, esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy mielőtt a honlapunkon olvasott információk alapján üzleti döntést hozna, feltétlenül lépjen kapcsolatba velünk. Az Okos döntés fenntartja magának a jogot, hogy a jelen honlapon található információkat bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa.