Okos döntés

A gondoskodás a tettekkel válik kézzel foghatóvá!

Spórolni jó! 
És mivel a legtöbben otthon vagyunk, így az egyik legjobb módja a spórolásnak, ha az autónkkal kezdjük.
Azon belül is mondjuk a CASCO biztosításunkkal!

Jó, jó, de mi a Cristo?

Cristo egy hasznos autós applikáció, amiben követheted megtett útjaidat, kaphatsz tippeket, hogy hogyan vezethetnél jobban, és elérheted az okos CASCO biztosítást is. Ha pedig közösséget alkottok, és biztonságosan vezettek, akkor további díjkedvezményeket is kaphattok – olvasható a Cristo marketing kampányához használt Megyvagynemmegy.hu oldalon.

Miért fontos, hogy megy-e vagy sem? Azért, mert az új Cristo appon keresztül köthetsz valódi okos CASCO biztosítást, amit teljesen online intézhetsz, és

aminek a díja attól függ, hogy tényleg mennyit vagy úton az autóddal.

Számoljuk ki díjadat!

Gondoltad volna, hogy akkor, amikor áll az autód kisebb kockázatnak van kitéve, mintha úton vagy vele? Rugalmas, ún. Pay-As-You-Drive árazásunknak köszönhetően most a biztosításod díja is aszerint kerül meghatározásra, hogy mennyit vagy kitéve a nagyobb kockázatnak.

Amikor áll az autód egy alapdíj, az ún. “álló díj” kerül felszámításra óránként, míg ha úton vagy, akkor a “mozgó díj” egészíti ezt ki megkezdett perc alapon számítva.

Nézd meg, hogy ez a te gépjárműved esetén mit is jelent!

Picture of Molnár András

Molnár András

Pénzügyi szakértő
Email: hello@okosdontes.hu
Telefon: 06-30-812-8267

Facebook
Twitter
LinkedIn

Többet szeretnél tudni?
Keress minket!

Teljes neved, vagy ahogy szólíthatunk
Amit biztosan megkapsz, és ahova szükségesetén válaszolunk
Csak számokat írj. pl 06301234567
Akár több témát is megadhatsz
Írd le nekünk, amit fontosnak tartasz, mielőtt megkeresünk. Minél részletesebb vagy, annál pontosabban tudunk segíteni, akár már az első alkalomkor.
Elolvastam, és megértettem az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.

Jelen weboldal tartalma, és a hozzá tartozó valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű, és nem minősül biztosítási termék, befektetési tanácsadás, vagy pénzügyi szolgáltatás ajánlattételnek! Ezen információkat és adatokat az Okos döntés üzemeltetői megfelelő gondosság mellett rendszeres időközönként felülvizsgálja, és frissíti. A köztes időben azonban az adatok, és információk elavulttá válhatnak, így azok idegenszerűségéért, teljességéért, esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy mielőtt a honlapunkon olvasott információk alapján üzleti döntést hozna, feltétlenül lépjen kapcsolatba velünk. Az Okos döntés fenntartja magának a jogot, hogy a jelen honlapon található információkat bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa.