Okos döntés

A gondoskodás a tettekkel válik kézzel foghatóvá!

Mindig valami csodát várok az új évtől, de persze nem lesz belőle semmi.
Legalábbis, ami a mainstream médiát illeti. 
Like, és kattintásvadász címek, ugyan azok a mondanivalók, különböző köntösökbe burkolva.
Igen, Te is egy ilyen címre kattintottál.

Most megint mi bajom van?

„szuper olcsó hitelek a bankoknál”, „fantasztikus akció a következő pénzintézetekben”, kihagyhatatlan ajánlat ezeknél bankoknál”.

Ugye nem árulok el nagy titkot azzal, ha megmondom, 2 héttel ezelőtt sem voltak nagyon mások a számok.
És ugye volt egy bejegyzésem arról is, hogy ezek sokszor bizony félrevezetőek lehetnek!

Akkor mégis miért vannak ezek a cikkek, hírek?
Hogy felpörgessék újra a fogyasztást!
Persze értem a gazdasági hatását, és én is említem az ügyfeleknek, hogy addig vegyenek fel hitelt, amíg ennyire kedvezőek a piaci feltételek. Alapvetően nem is ezzel van a bajom.

A probléma

Ami aggaszt, hogy ezeket a cikkeket az emberek szakértők (tanácsadók, hozzáértők) nélkül olvassák, és egy felépítenek magukban egy téves képet arról, hogy bizony most erre nekik szükségük van, még ha valójában nem is.

Szóval faramuci a helyzet, mert amíg az egyik oldalról folyamatosan megy a szájtépés a felelős hitelezésről, a másik oldal szó nélkül tolja le a lakosság torkán, anélkül, hogy valódi igény alapú szolgáltatásként tekintene a kölcsönökre.

Mi 2020-ban is a felelős hitelezés mellett tesszük le a voksunkat!

Ha valamire nincs szükséged, biztos lehetsz benne, hogy mi nem fogjuk rád beszélni.

Többet szeretnél tudni?
Keress minket!

Teljes neved, vagy ahogy szólíthatunk
Amit biztosan megkapsz, és ahova szükségesetén válaszolunk
Csak számokat írj. Pl: 06301234567
Akár több témát is megadhatsz
Írd le nekünk, amit fontosnak tartasz, mielőtt megkeresünk. Minél részletesebb vagy, annál pontosabban tudunk segíteni, akár már az első alkalomkor.
Elolvastam, és megértettem az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.

Jelen weboldal tartalma, és a hozzá tartozó valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű, és nem minősül biztosítási termék, befektetési tanácsadás, vagy pénzügyi szolgáltatás ajánlattételnek! Ezen információkat és adatokat az Okos döntés üzemeltetői megfelelő gondosság mellett rendszeres időközönként felülvizsgálja, és frissíti. A köztes időben azonban az adatok, és információk elavulttá válhatnak, így azok idegenszerűségéért, teljességéért, esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy mielőtt a honlapunkon olvasott információk alapján üzleti döntést hozna, feltétlenül lépjen kapcsolatba velünk. Az Okos döntés fenntartja magának a jogot, hogy a jelen honlapon található információkat bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa.