Okos döntés

A gondoskodás a tettekkel válik kézzel foghatóvá!

Két héten belül már a harmadik partner bankunk jelentett be új, pozitív árazást , a referencia kamatok emelkedésére való reagálással.
 
 

Viszlát álom kamatok!

Ez terméktől, konstrukciótól függően akár 30bázispont is lehet, ami azt jelenti, hogy 3,5%-alatti piaci kamatokat már egyre nehezebb lesz elérni.
Amitől jobban tartunk, hogy ez még csak egy tendencia kezdete, és nem áll meg az emelkedés ennél a kamatszintnél.

Szerencsére vannak alternatívák!
A piacon azonban még mindig elérhetőek azok az államilag támogatott termékek, amik akár a futamidő végéig fix 3%-os kamatot garantálnak a feltételek megtartásával.

Felértékelődik a babaváró kölcsön

Az egyik ilyen termék a babaváró kölcsön.
A legfeljebb 10millió forint, 20 éves futamidő mellett, szabad felhasználásra, akár kamatmentesen is elérhető, amennyiben az első gyermek születése előtt igényeljük.
További gyermekvállalás esetén pedig akár a tőketartozást is csökkenthetjük.

Babaváró kölcsön

Akár 11 millió forint kamatmentesen!

Egy gyermek vállalása mindig többlet költéseggekel jár. Igényeld meg állami támogatással.

Online is!

Otthonfelújítási hitel

Az otthonfelújítási hitel egy új termék a piacon, és mint ahogy a neve is sugallja lakásfelújításra, korszerűsítésre, és bővítésre igényelhető. 
Az igényelhető összeg legfeljebb 6 millió forint, amit 10 évre lehet igényelni.
Jó hír, hogy ebből 3 milliót akár vissza is igényelhetünk az otthonfelújítási támogatás program részeként, így akár negatív kamattal is számolhatunk.

Otthonteremtési kamattámogatott kölcsön

A kizárólag CSOK mellé igényelhető, legfeljebb 15 millió forint, maximálisan 25 évre igényelhető.
Az otthonteremtési kamattámogatott kölcsön (OTK), teljes összegét kizárólag új lakóingatlan vásárlására igényelhetjük, azonban ha ennél kisebb összegre van szükségünk, akkor akár használt lakásra, vagy bővítésre is elérhető a konstrukció!
Szintén fontos, hogy a CSOK-al vásárolt ingatlanok az idei évtől minden esetben mentesülnek a vagyonszerzési illeték befizetése alól.

Konklúzió

Lakásterveink mindig is lesznek, és ahogy az árak emelkednek, és nehezebb lesz hitelt felvenni, az albérlet árak is követni fogják a piacot.
Amennyiben most készülsz ingatlant vásárolni, keress fel minket, hogy időben tudjunk tenni terveid minél kedvezőbb feltételek mellett történő megvalósításáért!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Picture of Molnár András

Molnár András

Pénzügyi szakértő
Email: hello@okosdontes.hu
Telefon: 06-30-812-8267

Teljes neved, vagy ahogy szólíthatunk
Amit biztosan megkapsz, és ahova szükségesetén válaszolunk
Csak számokat írj. Pl: 06301234567
Akár több témát is megadhatsz
Írd le nekünk, amit fontosnak tartasz, mielőtt megkeresünk. Minél részletesebb vagy, annál pontosabban tudunk segíteni, akár már az első alkalomkor.
Elolvastam, és megértettem az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.

Jelen weboldal tartalma, és a hozzá tartozó valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű, és nem minősül biztosítási termék, befektetési tanácsadás, vagy pénzügyi szolgáltatás ajánlattételnek! Ezen információkat és adatokat az Okos döntés üzemeltetői megfelelő gondosság mellett rendszeres időközönként felülvizsgálja, és frissíti. A köztes időben azonban az adatok, és információk elavulttá válhatnak, így azok idegenszerűségéért, teljességéért, esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy mielőtt a honlapunkon olvasott információk alapján üzleti döntést hozna, feltétlenül lépjen kapcsolatba velünk. Az Okos döntés fenntartja magának a jogot, hogy a jelen honlapon található információkat bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa.