Okos döntés

A gondoskodás a tettekkel válik kézzel foghatóvá!

Megérkezett, itt van!

A Google Pay a Mastercardnak köszönhetően elérhető Revoluton a következő országok felhasználói számára: Magyarország mellett, Ausztrália, Belgium, Csehország, Dánia, Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Finnország, Lettország, Litvánia, Hollandiában, Portugáliában, és Romániában is!

A Google Pay minden kompatibilis Android-eszközzel rendelkező felhasznál számára elérhető lett, és internetes vásárlásra, érintéses fizetésekre is használható az üzletekben. 

A Mastercard a szolgáltatást több kibocsátóval, valamint fintech céggel együttműködve biztosítja, többek között a Banca Transilvania, a Bunq, a CEC Bank, a Curve, az LHV Pank, a Monese, az N26, a Paynetics, a Revolut, a Swedbank, az Unicredit Bank Romania és a Viva Wallet a közös pénzügyi szolgáltatást

Személyi kölcsönt keresel?

Több éves szakmai tapasztalattal,akciós feltételekkel, és a piacon elérhető legjobb konstrukciókkal tudjuk segíteni a céljaidat!
AKCIÓ !

A Mastercard közleménye szerint, nem kizárólag Mastercard, hanem Visa kártyákkal is működik a Google Pay a Revolutnál.

A Google Pay szolgáltatás használata során a telefonoddal fizethetsz bárhol, ahol érintésmentes tranzakciókat fogadnak, legyen szó akár üzletekről, akár tömegközlekedésről.
Ehhez pedig sem a Google Pay-t, sem a mobilbanki alkalmazást nem kell újra és újra megnyitnod, és internetkapcsolatra sincs szükséged. 

Szia, XXY!
Remek hírünk van!
Mostantól hozzáadhatod a Revolut-kártyádat a Google Payhez.


A Google Pay és a Revolut

Gyorsan, egyszerűen és biztonságosan fizethetsz a telefonodról. Add hozzá a Revolut-kártyádat a Google Pay pénztárcádhoz, és máris fizethetsz vele.

Fizetés több appban, egyetlen koppintással

Ha a Google Pay-t használod, nem kell megjegyezned a kártyád adatait, és végtelennek tűnő űrlapokat sem kell kitöltened a telefonodon. Mostantól az összes kedvenc alkalmazásodban fizethetsz egyetlen gombnyomással.

Gyors, érintkezésmentes fizetés

Ha egy üzletben vagy a buszon szeretnél fizetni, csak koppints a telefonodon, és máris fizethetsz a Revolut-kártyáddal. Ennyi az egész! A Google Pay több millió helyen működik világszerte.

Biztonság minden fizetésnél

Amikor fizetsz, a Google Pay – a valódi bankkártyaadataid helyett – titkosított tranzakciós számot oszt meg a kereskedővel. A tényleges bankkártyaadataid tehát mindig biztonságban vannak.

Fizetés világszerte, rejtett díjak nélkül

Ha a Revolut-kártyáddal a Google Pay-en keresztül fizetsz, ugyanúgy élvezheted a Revolut-kártya minden előnyét. Otthon és külföldön is díjmentesen fizethetsz, és az átváltást mindig a valódi árfolyamon végezzük.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Molnár András

Molnár András

Pénzügyi szakértő
Email: hello@okosdontes.hu
Telefon: 06-30-812-8267

Jelen weboldal tartalma, és a hozzá tartozó valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű, és nem minősül biztosítási termék, befektetési tanácsadás, vagy pénzügyi szolgáltatás ajánlattételnek! Ezen információkat és adatokat az Okos döntés üzemeltetői megfelelő gondosság mellett rendszeres időközönként felülvizsgálja, és frissíti. A köztes időben azonban az adatok, és információk elavulttá válhatnak, így azok idegenszerűségéért, teljességéért, esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy mielőtt a honlapunkon olvasott információk alapján üzleti döntést hozna, feltétlenül lépjen kapcsolatba velünk. Az Okos döntés fenntartja magának a jogot, hogy a jelen honlapon található információkat bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa.