Okos döntés

A gondoskodás a tettekkel válik kézzel foghatóvá!

A babaváró hitel 2023-ban is elérhető lesz, azonban annak feltételei nagy valószínűséggel változnak a következő évre. 
Az Unicredit Bank az első aki úgy döntött, hogy jelen helyzetben csak azokat az igényeket fogadja be, melyek legkésőbb december 31-ig szerződéskötésig eljuthatnak.

Úgy volt, hogy nem lesz Babaváró

Korábban arról értesített minket az Unicredit Bank, hogy november végéig fogad be Babaváró hitel igényléseket.
A bank közleménye szerint, csak így látják biztosítva, hogy a befogadott igénylésekből 2022. végéig a szerződéskötés megtörténhet. Ez a határidő azért fontos, mert bár a Babaváró hitel az ígéretek szerint 2023-ban is elérhető lesz, azonban a feltételek akár változhatnak is.
 Az UniCredit Banktól azonban azt a tájékoztatást közölte, hogy mégis fogadnak be igényeket , mégpedig egészen addig, amíg a szerződéskötés megtörténhet december 31-ig.
Ez a dátum azonban nem sok plusz időt ad gondolkodni, hiszen a decemberi hónap meglehetősen sok ünnep és munkaszüneti napot tartogat.
Számításaink szerint az utolsó sikeres igényeket legkésőbb december közepéig rögzítheti a pénzintézet.

Miért éri meg Babaváró kölcsönt igényelni?

Az év végi hajrában a legtöbb bank extra kedvezményekkel kínálja a terméket, ami a jelenlegi inflációs környezetben amúgy is kiemelkedőnek számít a negatív reálkamatával!
A babaváró kölcsönben várható módosítások miatt mint akár a kamat emelés, vagy a feltételek szigorítása pedig további ok lehet arra, hogy aki eddig hezitált, most még igénybe vegye a kedvező feltételeket.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Molnár András

Molnár András

Pénzügyi szakértő
Email: hello@okosdontes.hu
Telefon: 06-30-812-8267

Többet szeretnél tudni?

Keress  minket elérhetőségeinken!

Vagy használd a lenti űrlapot, hogy egy okos döntést hozhass! 
Keress meg minket, és megmutatjuk, hogy mindig van választásod!

Teljes neved, vagy ahogy szólíthatunk
Amit biztosan megkapsz, és ahova szükségesetén válaszolunk
Csak számokat írj. Pl: 06301234567
Akár több témát is megadhatsz
Írd le nekünk, amit fontosnak tartasz, mielőtt megkeresünk. Minél részletesebb vagy, annál pontosabban tudunk segíteni, akár már az első alkalomkor.
Elolvastam, és megértettem az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.

Jelen weboldal tartalma, és a hozzá tartozó valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű, és nem minősül biztosítási termék, befektetési tanácsadás, vagy pénzügyi szolgáltatás ajánlattételnek! Ezen információkat és adatokat az Okos döntés üzemeltetői megfelelő gondosság mellett rendszeres időközönként felülvizsgálja, és frissíti. A köztes időben azonban az adatok, és információk elavulttá válhatnak, így azok idegenszerűségéért, teljességéért, esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy mielőtt a honlapunkon olvasott információk alapján üzleti döntést hozna, feltétlenül lépjen kapcsolatba velünk. Az Okos döntés fenntartja magának a jogot, hogy a jelen honlapon található információkat bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa.