Okos döntés

A gondoskodás a tettekkel válik kézzel foghatóvá!

Mielőtt többen a szívükhöz kapnának, előre kijelentem semmi.
Vagyis inkább semmi komoly. Én magam is előszeretettel használom őket.
Rögtön egyértelművé válik, hogy az adott célhoz, a megadott feltételekkel, melyik pénzintézet jöhet szóba. 

Akkor mégis miért hoztam szóba?

Mert lassan tendenciává válik, hogy az internet népe – és nem csak a magánszemélyek, de az információs oldalak is-, tényként kezelik a rajtuk megjelenő összegeket, árakat, költségeket.
És ez bizony hiba!

Merthogy az van ám, hogy ezen oldalak többsége bizony szerződött partner. Ergo valamilyen úton-módon jutalékot kapnak az általuk megjelenített termékekből.
Minél sikeresebb egy ilyen oldal online értékesítési felülete, annál nagyobb kedvezményt (esetleg magasabb jutalékot) kapnak a pénzintézetektől.

És itt kezdődnek a problémák. 

Tegyük fel az én kalkulátoros oldalamon van 2 bank. Legyenek mondjuk Olcsobank, és Sokbank.
Mindkettővel leszerződök, majd Olcsobank elkezd egy akciót. Minden egyes kalkulációnál Ő jön ki győztesnek. így az év végére Olcsobanknak vittem 100 ügyfelet, míg Sokbanknak csak 5-öt.
A következő évre kötött szerződéseinknél ezért Olcsobank felajánl nekem egy egyedi kedvezményt. Mondjuk 1%-ot, amit az oldalamon minden ügyfél megkap, amikor kalkulál. Innentől kezdve Sokbanknak már nem sok esélye van az én oldalamon versenyképes ajánlatot adnia.

Azonban van nekem egy konkurenciám. Szintén ilyen kalkulátor oldalt üzemeltet.
Ők már 3 partnerbankon keresztül szolgáltatnak hitelt. Olcsóbank, és Sokbank mellett Okosbank is kalkulálható. A sors furcsa fintora, hogy itt Okosbank tudta, hogy a többiek elé kerülhet egy jó szerződéssel, és eleve adott kedvezményt az oldal üzemeltetőjének.
Tudtok követni?
Sosem találjátok ki, de itt a legtöbbször Okosbank ajánlatai lesznek a nyerők. Nem feltétlen mert jobb, csak mert eleve kedvezményt nyújt.

És most jön a sosem látott csavar!

Mert a piac többszereplős. És bizony ismerek egy olyan kalkulátor oldalt, ahol Sokbank adja a legnagyobb kedvezményt!
Szerintem lassan mindenki tudja mire akarok kilyukadni.

Az ügynök színre lép

És akkor jövünk mi, hitelnepperek, vagy piacközi kufárok. Kinek hogy tetszik.
Mi is kapunk kedvezményt. Bizony. Minden banktól mást, és mást. És köztünk is van aki az egyiktől kisebbet, a másiktól nagyobbat kap. És már borult is minden szám, és sorrend amit a kalkulátorok kidobtak magukból.

Az ügynöknél mindig van egy másik aduász!

És ha még ehhez azt is hozzá veszem, hogy az állandó kedvezményeink mellett, még jut fióki kedvezmény, valamint igen erős az alku pozíciónk is, és szóban még egy jó pénzügyes még további kedvezményeket tud kialkudni Neked!

Saját példával hitelesebb!

Ebben a Facebook postban, pont egy ilyen jellegű bejegyzést osztottam meg.
Ezért nem szabad rögtön rábólintani az első ajánlatra.
Egy kis utánajárással valóban milliók maradhatnak az ember zsebében, arról nem is beszélve, hogy sokszor időt, és energiát lehet spórolni az ügyintézés terén is.

Többet szeretnél tudni?

Neked is van egy jó ajánlatunk!

A kalkulátorok jók!

Jók bizony!
Először is, a legtöbb oldal jelzi, hogy ezek a számok irányadóak, de eddig nem sokan jutnak az olvasásban, és én is csak remélem, hogy Te kedves olvasó, ezt még látod.

Másodsorban remek iránymutató.
Elég erős fantázia kell hozzá, hogy egy dupla olyan drága hitelből ,mint az utána lévő, valós versenytermék legyen.
Észre fogod venni, hogy a vezető ajánlatok között valóban jelentős eltérés nem szokott lenni, vagy különböző feltételekkel áthidalhatóak.
Harmadrészt, vannak kalkulátor oldalak, akiknek saját értékesítési hálózatuk is van. Ott szintén lehetőséged van olyan szakértővel tárgyalni, aki az alap kedvezmények mellett további extra lehetőségeket tud kicsikarni a választott banktól. Dupla haszon.
Bár ennél sokkal fontosabb lehet, hogy azt is meg tudja mondani, egyáltalán melyik a számodra ideális bank, így megkímélve magad a felesleges köröktől.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Picture of Molnár András

Molnár András

Pénzügyi szakértő
Email: hello@okosdontes.hu
Telefon: 06-30-812-8267

Többet szeretnél tudni?
Keress minket!

Teljes neved, vagy ahogy szólíthatunk
Amit biztosan megkapsz, és ahova szükségesetén válaszolunk
Csak számokat írj. Pl: 06301234567
Akár több témát is megadhatsz
Írd le nekünk, amit fontosnak tartasz, mielőtt megkeresünk. Minél részletesebb vagy, annál pontosabban tudunk segíteni, akár már az első alkalomkor.
Elolvastam, és megértettem az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.

Jelen weboldal tartalma, és a hozzá tartozó valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű, és nem minősül biztosítási termék, befektetési tanácsadás, vagy pénzügyi szolgáltatás ajánlattételnek! Ezen információkat és adatokat az Okos döntés üzemeltetői megfelelő gondosság mellett rendszeres időközönként felülvizsgálja, és frissíti. A köztes időben azonban az adatok, és információk elavulttá válhatnak, így azok idegenszerűségéért, teljességéért, esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy mielőtt a honlapunkon olvasott információk alapján üzleti döntést hozna, feltétlenül lépjen kapcsolatba velünk. Az Okos döntés fenntartja magának a jogot, hogy a jelen honlapon található információkat bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa.