Okos döntés

A gondoskodás a tettekkel válik kézzel foghatóvá!

Üdvözöllek a jövő pénzvilágában!
Január elején a SEC által jóváhagyott Bitcoin ETF (Exchange-Traded Fund) híre sokak számára a kriptopénzek új aranykorszakát vetíti előre. De vajon milyen hatásokat várhatunk rövid és hosszú távon?

Kamatoztatnád a pénzed?

Valódi megoldás, vagyonod gyarapításához!
Akár SZOCHO mentesen is!
Kamatadó mentesen is

Pörgős Pletykák

A bitcoin a kriptopénzek császára, mostantól pedig a sztárok között sétál az ETF világában. Az ETF jóváhagyása olyan, mintha a kripto világát egy piros szőnyeg választaná el a mainstream befektetőktől. Na, de mitől lesz ez olyan menő?

Rövidtávú Robbanás

Az ETF jóváhagyása azt jelenti, hogy mostantól az egyszerű halandók is beszállhatnak a bitcoin bulijába anélkül, hogy vakmerően a kriptocserék dzsungelébe merülnének. A Bitcoin árfolyama rövid távon talán a holdra repíti majd az árnyékkedvelőket, de ne csodálkozz, ha a szomszédod hirtelen Lambóval hajt be a garázsba!

Hosszútávú Horizontok

Az ETF jóváhagyása komolyan vehető lépés a bitcoin intézményesítése felé. A nagy halak most már nem csak a kriptókat figyelgetik kívülről, hanem közvetlenül is részt vesznek a buliban. Ez stabilizálhatja a piacot, és eloszthatja a kockázatokat, ami hosszú távon az egész kripto világnak jó hír.

Alapok versenye

A 11 különböző Bitcoin-ETF megjelenésével máris komoly piaci verseny indult meg a spekulánsok kegyeiért. A befektetési alapok elsősorban a költségeik terén tudnak vetélkedni egymással: a legkedvezőbb ajánlatot jelenleg a Franklin Templeton alapjának 0,19%-os éves díjterhelése jelenti.

Hozzáértők szerint a legitim, kényelmesen elérhető, kedvező költségű Bitcoin-alapok olyan rétegeket is képesek lesznek megszólítani, akik nem szeretnének a hagyományos pénzügyi rendszer keretein kívülre merészkedni. Ezáltal hamarosan nagy mennyiségű új tőke áramolhat be a kriptoeszközök piacára, ami felhajthatja a Bitcoin és akár más tokenek árfolyamait. (A nagy emelkedés azonban egyelőre várat magára.)

Összegzés:

A Bitcoin ETF jóváhagyása a kripto világában új fejezetet nyit. Rövid távon megrendülhet az árfolyam, miközben a mainstream befektetők körbejárják a kripto tájat. Hosszú távon azonban az intézményesítés és a nagyobb befektetések révén a bitcoin még erősebben szállhat a pénzügyi égboltokba. Készülj fel, mert a kriptó most már tényleg a te pénztárcádba is beköltözhet!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Picture of Molnár András

Molnár András

Pénzügyi szakértő
Email: hello@okosdontes.hu
Telefon: 06-30-812-8267

Többet szeretnél tudni?

Keress  minket elérhetőségeinken!

Vagy használd a lenti űrlapot, hogy egy okos döntést hozhass! 
Keress meg minket, és megmutatjuk, hogy mindig van választásod!

Teljes neved, vagy ahogy szólíthatunk
Amit biztosan megkapsz, és ahova szükségesetén válaszolunk
Csak számokat írj. Pl: 06301234567
Akár több témát is megadhatsz
Írd le nekünk, amit fontosnak tartasz, mielőtt megkeresünk. Minél részletesebb vagy, annál pontosabban tudunk segíteni, akár már az első alkalomkor.
Elolvastam, és megértettem az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.

Jelen weboldal tartalma, és a hozzá tartozó valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű, és nem minősül biztosítási termék, befektetési tanácsadás, vagy pénzügyi szolgáltatás ajánlattételnek! Ezen információkat és adatokat az Okos döntés üzemeltetői megfelelő gondosság mellett rendszeres időközönként felülvizsgálja, és frissíti. A köztes időben azonban az adatok, és információk elavulttá válhatnak, így azok idegenszerűségéért, teljességéért, esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy mielőtt a honlapunkon olvasott információk alapján üzleti döntést hozna, feltétlenül lépjen kapcsolatba velünk. Az Okos döntés fenntartja magának a jogot, hogy a jelen honlapon található információkat bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa.