Erdélyi László Pénzügyi Közvetítő

Magamról

Erdélyi László vagyok 27 éves, pénzügyi munkásságomat több, mint másfél éve kezdtem a CIG Pannóniánál, ahonnan Molnár András megkeresésére a Generali leányvállalatához, a ROAR-hoz kerültem.

László az első pillanattól, felkészült, komoly, megbízható szakember benyomását keltette bennem épp úgy, ahogy az ügyfeleinkben.
Szakmai felkészültsége mellett az értékrendje, és a közvetlensége az ami mindenkinek elsőre feltűnik.
Nagyon örülök neki, hogy a mi csapatunkat erősíti, és közösen szolgálhatjuk ki ügyfeleinket.

Molnár András - Okosdöntés

Motivációm

Mindig is érdekelt a pénzügy világa, így magától értetődőnek  vettem, hogy ezt az pályát fogom képviselni, éppen olyan céltudatosan, mint a sportolói karrierem.

Profi sportolóként nagyon sok élsportoló ismerősöm van.
Az évek során a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy mennyire fontos lett volna egy olyan szakember, aki a karrierem elején figyelmeztet, hogy milyen veszélyei, kockázatai vannak az élsportnak.
Személy szerint is több műtétem estem már át, azonban csak az utolsó műtétre volt alkalmas biztosításom.
Utólag tudtam meg, ha időben gondolok az egészségemre, egy megfelelően kiválasztott biztosítással jelentős összeget megspóroltam volna. 

Szintén feltűnt az elmúlt évek alatt, hogy a sportolók egy jelentős része a karrierje során nem tud elegendő összeget félre tenni, hiszen nincs a közelükben senki, aki hitelesen tudná tájékoztatni őket lehetőségeikről.
Ennek következtében sokan 30 éves koruk után kezdenek el azon gondolkodni , hogy mit fognak kezdeni magukkal, amikor véget ér a sportolói pályafutásuk.

Szerencsére egyre több fiatal sportoló ügyfelem van, és azt látom, hogy a megfelelő tájékoztatásnak hála, már gondolnak a jövőjükre!
Ennek a szemléletnek átadása motivál engem nap, mint nap. Természetesen nem csak a sportnál, hanem az élet bármely területén adódhat olyan helyzet, amikor nagyon jól jön akár a biztosítások által nyújtott anyagi segítség,  akár a megfelelő szakmai támogatás, amiben szintén mindig rendelkezésre állok ügyfeleimnek.

A személyre szabott megtakarítási megoldásaimnak köszönhetően, egy olyan biztos anyagi alapot tudnak felépíteni ügyfeleim, ami akár az egész életüket megváltoztathatja.

Amiben én tudok segíteni:

-Otthonteremtés
-Gyermekjövő
-Nyugdíjprogram
-rövid ill. hosszútávú cél megtervezése

A biztosításaink pedig elérhető magánszemélyek és cégek számára egyaránt:

-Kötelező Gépjármű
-Casco
-Lakás
-Felelősség
-Egészség
-Baleset
-Jogvédelem

Partnereim: Generali, Okosdöntés, Roar

Műkődési területek: Főként Vác környéke, illetve Budapest egész területe

+36308376340

Erdélyi Lászó

Erdélyi Lászó

Pénzügyi mentor
+36308376340

%d bloggers like this: