Okos döntés

A gondoskodás a tettekkel válik kézzel foghatóvá!

A hitelek moratóriuma mellett megjelentek az állami feltételek alapján meghatározott személyi kölcsönök is a piacon.
Ezeknek a legfontosabb közös jellemzője, hogy a jegybanki alapkamat + maximum 5% lehet a THM mutatójuk.
Ez együtt jelenleg 5,9%!! Ez jobb szám, mint sok jelzáloghitel a piacon!
Akkor mégis mi baj lehet?

Nem mind arany ami fénylik!

A bejelentés után 2-3 nappal meg is jelentek az első termékek a piacon, amik hatalmas sikernek örvendtek, és a bankok is meg tudták vele akadályozni az ügyfeleik vándorlását.
Az azóta eltelt időben azonban volt ideje a válságstábnak összeülni, értelmezni a rendeleteket, és lecserélni a kapkodva kialakított termék palettát.

Már a második pénzintézet adott ki új, sávos kamatozású személyi kölcsönt, amivel megfelelnek a jogszabályoknak, de a kockázatukat, és a jövedelmezőségüket sem csorbítják jelentősen.

Hogy mit?

Sávos kamatoz…. Mondom egyszerűbben 🙂

Most ugyan fel tudod venni a valóban hihetetlenül kedvező 5,9% hitelt, de január 1-ről, ez a kamatozás megszűnik, és a most hirdetményben kiadott kamatozáson fog tovább ketyegni ( jellemzően 7-20% közötti kamattal)!

Ez nem jelenti azt, hogy ezek a termékek rosszabbak lennének, mint az egy hónappal ezelőttiek, mindössze arra szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy nincsenek csodák, és ne vakítson el a marketingépezet!
Sőt! Egy kis összegű hitelnél, ha azt rövid időn belül végtörlesztenéd, kimondottan jól is ki jöhetsz belőle.

Most is, mint minden esetben, azt tudom javasolni, hogy ha valóban okos döntést szeretnél hozni, vedd fel a kapcsolatot egy pénzügyi szakemberrel, így rengeteg kellemetlenségtől, és ami fontosabb, feleslegesen kidobott millióktól óvod meg magad!

Pénzügyi csoportunkban bátran kérdezhetsz -> KLIKK IDE
Facebook oldalunkon még több hír ->KLIKK IDE

Facebook
Twitter
LinkedIn
Picture of Molnár András

Molnár András

Pénzügyi szakértő
Email: hello@okosdontes.hu
Telefon: 06-30-812-8267

Többet szeretnél tudni?
Keress minket!

Teljes neved, vagy ahogy szólíthatunk
Amit biztosan megkapsz, és ahova szükségesetén válaszolunk
Csak számokat írj. Pl: 06301234567
Akár több témát is megadhatsz
Írd le nekünk, amit fontosnak tartasz, mielőtt megkeresünk. Minél részletesebb vagy, annál pontosabban tudunk segíteni, akár már az első alkalomkor.
Elolvastam, és megértettem az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.

Jelen weboldal tartalma, és a hozzá tartozó valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű, és nem minősül biztosítási termék, befektetési tanácsadás, vagy pénzügyi szolgáltatás ajánlattételnek! Ezen információkat és adatokat az Okos döntés üzemeltetői megfelelő gondosság mellett rendszeres időközönként felülvizsgálja, és frissíti. A köztes időben azonban az adatok, és információk elavulttá válhatnak, így azok idegenszerűségéért, teljességéért, esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy mielőtt a honlapunkon olvasott információk alapján üzleti döntést hozna, feltétlenül lépjen kapcsolatba velünk. Az Okos döntés fenntartja magának a jogot, hogy a jelen honlapon található információkat bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa.