Okos döntés

A gondoskodás a tettekkel válik kézzel foghatóvá!

„Külföldön élünk a párommal és a két gyermekünkkel, a magyar lakcímem még mindig megvan és némi megtakarítással is rendelkezem.
A fizetésünk közösen forintra átszámolva 1,3 millió forint.
Szeretnénk egy lakást vásárolni 20-30 millió forint értékben. Mekkora önerő, THM és törlesztőrészlet mellett vehetünk fel hitelt?”

-Az ügyfél a fenti kérdéssel fordult a hozzám.

Viszonylag egyszerűen megválaszolható kérdésről van szó.
Egyrészt, mivel a kérdezőnek van magyar lakcíme és azt megtartotta, ezért nem lesz szükség kézbesítési megbízott közbeiktatására. Másrészt, mivel azt is megosztotta a szakértővel, hogy rendelkezik megtakarítással, ezért márt csak azt kell felmérni, hogy ez a jelenlegi szabályozás szerint eléri-e a vásárláshoz szükséges 20%-ot. 
Amennyiben a félretett pénzük nem lenne elég az önerőre, még mindig van több lehetőségük a hiányzó tőke pótlására.
CSOK, vagy plusz fedezeti ingatlan bevonásával ez is kiváltható.
Ezek után már semmi akadálya sincs a hitelfelvételnek, és az új otthon megteremtésének

Már csak ez az űrlap választ el a célodtól! 
Keress meg minket, és megmutatjuk, hogy ami eddig távolinak tűnt, az igazából ott van a lábaid előtt!

Teljes neved, vagy ahogy szólíthatunk
Amit biztosan megkapsz, és ahova szükségesetén válaszolunk
Csak számokat írj. Pl: 06301234567
Akár több témát is megadhatsz
Írd le nekünk, amit fontosnak tartasz, mielőtt megkeresünk. Minél részletesebb vagy, annál pontosabban tudunk segíteni, akár már az első alkalomkor.
Elolvastam, és megértettem az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.

Jelen weboldal tartalma, és a hozzá tartozó valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű, és nem minősül biztosítási termék, befektetési tanácsadás, vagy pénzügyi szolgáltatás ajánlattételnek! Ezen információkat és adatokat az Okos döntés üzemeltetői megfelelő gondosság mellett rendszeres időközönként felülvizsgálja, és frissíti. A köztes időben azonban az adatok, és információk elavulttá válhatnak, így azok idegenszerűségéért, teljességéért, esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy mielőtt a honlapunkon olvasott információk alapján üzleti döntést hozna, feltétlenül lépjen kapcsolatba velünk. Az Okos döntés fenntartja magának a jogot, hogy a jelen honlapon található információkat bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa.