Okos döntés

A gondoskodás a tettekkel válik kézzel foghatóvá!

2019-ben nagyon sokan bíztátok ránk pénzügyeiteket. Ennek megvolt az az előnye, hogy így szívesen adtak a bankok kedvezményeket, egyedi ajánlatokat, ezzel a kényelmi szolgáltatásokon kívül, anyagi előnyhöz is jutottatok rajtunk keresztül.
Idén ez kicsit változni fog…

Még több kamatkedvezményt tudunk adni!

Két legjobb partnerünk a tavalyi év folyamán, egyértelműen az OTP, és a Budapest Bank volt, akik figyelembe véve, a közös munkát, és eredményeket, úgy indított, hogy januártól kérés nélkül is adnak kiemelt kamatkedvezményt azoknak az ügyfeleknek, akik rajtunk keresztül igényelnek hitelt.
Hogy lehet ez?
Valószínűleg ez egy okos döntés a részükről, míg a valódi okokról már írtam ebben a cikkben.

Hogy is van a klasszikusban? „Örülünk Vincent?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Többet szeretnél tudni?
Keress minket!

Teljes neved, vagy ahogy szólíthatunk
Amit biztosan megkapsz, és ahova szükségesetén válaszolunk
Csak számokat írj. Pl: 06301234567
Akár több témát is megadhatsz
Írd le nekünk, amit fontosnak tartasz, mielőtt megkeresünk. Minél részletesebb vagy, annál pontosabban tudunk segíteni, akár már az első alkalomkor.
Elolvastam, és megértettem az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.

Jelen weboldal tartalma, és a hozzá tartozó valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű, és nem minősül biztosítási termék, befektetési tanácsadás, vagy pénzügyi szolgáltatás ajánlattételnek! Ezen információkat és adatokat az Okos döntés üzemeltetői megfelelő gondosság mellett rendszeres időközönként felülvizsgálja, és frissíti. A köztes időben azonban az adatok, és információk elavulttá válhatnak, így azok idegenszerűségéért, teljességéért, esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy mielőtt a honlapunkon olvasott információk alapján üzleti döntést hozna, feltétlenül lépjen kapcsolatba velünk. Az Okos döntés fenntartja magának a jogot, hogy a jelen honlapon található információkat bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa.