Okos döntés

A gondoskodás a tettekkel válik kézzel foghatóvá!

Hatásvadász? Meglehet! De valahogy fel kell hívnom rá a figyelmedet!

Mondom miről van szó!
Úgy fest kifogy a szufla az eddigi legnagyobb, lakossági energetikai fejlesztéseket támogató uniós programból (GINOP-8.4.1/A-17, VEKOP-5.2.1-17), ami a lakóépületek energetikahatékonyságát hivatott javítani.

Egészen pontosan a lakossági pályázat keretei vészesen fogyatkoznak, de most még lehet igényelni a …

KAMATMENTES HITELT!

Mivel támogatott konstrukció, így a felhasználhatósága korlátozott, de elvégezhetünk egy sor régóta halasztott felújítási feladatot a házunk körül.
Ilyen lehet a nyílászárók cseréje, a hőszigetelés, vagy épp a fűtésrendszer korszerűsítése, akár napelem, napkollektor, hőszivattyú telepítése is. Ha megújuló energiaforrásokra váltunk, nem csak a rezsit csökkenthetjük, de visszaszoríthatjuk a károsanyag-kibocsátás ránk eső részét is.

Semmi nem tart örökké

A program 2017 áprilisa óta fut, és most a befejezéséhez közeledik: a hatalmas érdeklődés miatt vészesen apadnak az erre szánt pénzügyi források, ezért érdemes mihamarabb jelentkezni a pályázatra.

Fontos kihangsúlyozni, hogy a pályázat kamatmentes HITELT tesz elérhetővé!
Vissza nem térítendő támogatás nem elérhető, és ha erre vársz, akkor két szék között a földre ülhetsz.

Jó-Jó! De mik a feltételek?

Ami a legfontosabb, nincs ingyen ebéd, így elvárnak tőled 10% önerőt.
Szintén jó ha szem előtt tartod, hogy a tervezett felújítás mindenképp a ház energetikai rendszerének átalakítását szolgálja, hiszen az uniós program célja a ezen ingatlanok energetikai korszerűsítése.

Ezután nincs más hátra, mint előre! Mi ingyenesen biztosítjuk a pályázat írását, és az igénylést, és akár a kivitelezés teljes folyamatát.

A sikeres előminősítés után, egy újabb személyes konzultációval véglegesítjük a terveket, hiszen azért ne felejtsük, hogy ez is egy hitel, aminek -még ha kamatmentes is- van kockázata.

Többet szeretnél tudni?
Keress minket!

Teljes neved, vagy ahogy szólíthatunk
Amit biztosan megkapsz, és ahova szükségesetén válaszolunk
Csak számokat írj. pl 06301234567
Akár több témát is megadhatsz
Írd le nekünk, amit fontosnak tartasz, mielőtt megkeresünk. Minél részletesebb vagy, annál pontosabban tudunk segíteni, akár már az első alkalomkor.
Elolvastam, és megértettem az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.

Jelen weboldal tartalma, és a hozzá tartozó valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű, és nem minősül biztosítási termék, befektetési tanácsadás, vagy pénzügyi szolgáltatás ajánlattételnek! Ezen információkat és adatokat az Okos döntés üzemeltetői megfelelő gondosság mellett rendszeres időközönként felülvizsgálja, és frissíti. A köztes időben azonban az adatok, és információk elavulttá válhatnak, így azok idegenszerűségéért, teljességéért, esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy mielőtt a honlapunkon olvasott információk alapján üzleti döntést hozna, feltétlenül lépjen kapcsolatba velünk. Az Okos döntés fenntartja magának a jogot, hogy a jelen honlapon található információkat bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa.