Okos döntés

A gondoskodás a tettekkel válik kézzel foghatóvá!

Nem?
Pedig bő egy hónapja már jeleztem, hogy hamarosan egy újabb lehetőségtől, és ezáltal jelentős összegtől fogod magad megfosztani.
Bizony. Szemmel jól látható pénzekről van szó. Esetenként akár milliókról is.

Az történt ugyanis, hogy a megújuló energiaforrásokra szánt állami támogatás -igaz egyenlőre Budapesten, és Pest megyében- , de elfogyott.
Erről pontosan egy hónapja írtam bejegyzést, melyet itt el is olvashatsz. -> https://okosdontes.hu/2019/09/17/errol-a-tamogatasrol-maradsz-le-hamarosan/

Maradt itt pár kérdés, amire csak magadban tedd fel a kérdést, és add meg a hozzá tartozó választ:

  • Szóltak, hogy megszűnik az LTP után jár támogatás. Így lett? Megszűnt, elvették, buktad az ingyen pénzt.
  • Szóltak, hogy megszűnik a megújuló energiaforrások támogatása. Így lett? Elfogyott, buktad az ingyen pénzt.
  • Ma megszűnt az OTP új LTP-je. Gondoltam megjegyzem… Konzekvencia?
  • Rebesgetik, hogy 72 éves korhatárra emelik a nyugdíjkorhatár, és jó eséllyel megszűnik a jelenleg ismert nyugdíjrendszer. Mit gondolsz, így lesz?Gondolod téged nem fog érinteni? Igen jól gondolod. Elveszik, bukod az ingyen pénzt, támogatást.

Tényleg azt hiszed van időd?

Többet szeretnél tudni?
Keress minket!

Teljes neved, vagy ahogy szólíthatunk
Amit biztosan megkapsz, és ahova szükségesetén válaszolunk
Csak számokat írj. pl 06301234567
Akár több témát is megadhatsz
Írd le nekünk, amit fontosnak tartasz, mielőtt megkeresünk. Minél részletesebb vagy, annál pontosabban tudunk segíteni, akár már az első alkalomkor.
Elolvastam, és megértettem az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.

Jelen weboldal tartalma, és a hozzá tartozó valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű, és nem minősül biztosítási termék, befektetési tanácsadás, vagy pénzügyi szolgáltatás ajánlattételnek! Ezen információkat és adatokat az Okos döntés üzemeltetői megfelelő gondosság mellett rendszeres időközönként felülvizsgálja, és frissíti. A köztes időben azonban az adatok, és információk elavulttá válhatnak, így azok idegenszerűségéért, teljességéért, esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy mielőtt a honlapunkon olvasott információk alapján üzleti döntést hozna, feltétlenül lépjen kapcsolatba velünk. Az Okos döntés fenntartja magának a jogot, hogy a jelen honlapon található információkat bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa.