Okos döntés

A gondoskodás a tettekkel válik kézzel foghatóvá!

Minden magánszemély és vállalkozás mai napig megkötött hiteleinek a tőke és kamat fizetési kötelezettségeit az év végéig felfüggesztik

– mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebookon. Elmondta, hogy a rövid lejáratú vállalkozási hitelek június 30-ig meghosszabbításra kerülnek. Csütörtöktől a felvett új fogyasztási hitelek thm-je a jegybanki alapkamat plusz 5 százaléka lesz – tette hozzá.
Pont úgy, ahogy ezt pár napja megjósoltuk!

Akkor most elengedik a hitelemet?

Nem!
És nyilván ezt a 9 hónapot is rendezned kell a pénzintézeted felé a későbbiekben.
A jelenlegi szabályzást azért hozták, hogy a lehető leggyorsabban tudjon a lakossági fogyasztás felpörögni, ezzel adva újra lendületet a gazdaságnak.

Mit ne tegyél!

Ne költsd el ezt a pénzt felelőtlenül! Nem tudhatjuk meddig kell kitartanod, és addig milyen előre nem várt költségeid támadhatnak. 
Véletlenül se gondolkodj úgy, hogy ez most ajándék! Ha lehetősége lesz a bankodnak, hidd el, hamarabb behajtja, mint várnád, és akkor újra kellemetlenül fogod magad érezni!
Ne kapkodj…

És mit igen…

… először is ne dönts felelőtlenül.
Ha nem vagy jártas a pénzügyekben, kérj szakértő segítséget. – Igen, akár minket, de bárki mást is, akinek ez a szakterülete!

Most van lehetőséged tartalékot képezni, illetve elrendezni olyan eddig halogatott kiadásokat, amik csak a költségvetésedet borította fel, esetleg megvalósítani egy olyan elképzelésed, amit régóta dédelgetsz, és tudod, hogy kiváló anyagi, vagy szellemi befektetés lehet. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Molnár András

Molnár András

Pénzügyi szakértő
Email: hello@okosdontes.hu
Telefon: 06-30-812-8267

Többet szeretnél tudni?
Keress minket!

Teljes neved, vagy ahogy szólíthatunk
Amit biztosan megkapsz, és ahova szükségesetén válaszolunk
Csak számokat írj. pl 06301234567
Akár több témát is megadhatsz
Írd le nekünk, amit fontosnak tartasz, mielőtt megkeresünk. Minél részletesebb vagy, annál pontosabban tudunk segíteni, akár már az első alkalomkor.
Elolvastam, és megértettem az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.

Jelen weboldal tartalma, és a hozzá tartozó valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű, és nem minősül biztosítási termék, befektetési tanácsadás, vagy pénzügyi szolgáltatás ajánlattételnek! Ezen információkat és adatokat az Okos döntés üzemeltetői megfelelő gondosság mellett rendszeres időközönként felülvizsgálja, és frissíti. A köztes időben azonban az adatok, és információk elavulttá válhatnak, így azok idegenszerűségéért, teljességéért, esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy mielőtt a honlapunkon olvasott információk alapján üzleti döntést hozna, feltétlenül lépjen kapcsolatba velünk. Az Okos döntés fenntartja magának a jogot, hogy a jelen honlapon található információkat bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa.