Okos döntés

A gondoskodás a tettekkel válik kézzel foghatóvá!

Kegyeleti és temetési biztosítás

Az elmúlás az élet része. Hiába vagyunk tisztában a ténnyel, elfogadni és feldolgozni nehéz. Hozzátartozónk, szerettünk elveszítése nemcsak érzelmileg állíthat megterhelő időszak elé, megtakarítás nélkül az anyagi gondokkal is meg kell küzdenünk.

Tudta, hogy egy átlagos temetés ára ma minimum 400 000 Ft?

A temetési költségek mellett az esetleges kórházi költségek vagy hiteltartozások is komoly kiadásokat jelenthetnek.
Ha szeretné megóvni szeretteit az ehhez hasonló gondoktól, partnereink biztosításai segíthetnek a megoldásban.

MIK AZ ELŐNYEI?

  • A biztosítás nem része a hagyatéknak, így ha a kedvezményezetteket név szerint van megjelölve, nem kell a gyakran elhúzódó hagyatéki eljárás befejezéséig várni a kifizetésre.
  • A kedvezményezettnek a kifizetett összeg után öröklési illetéket sem kell fizetnie. 
  • A biztosítási védelem élete végéig tart, 85 éves kora után biztosítási díjat sem kell fizetnie.

KINEK AJÁNLJUK ELSŐSORBAN?

  • Azoknak a 40 és 80 év közötti ügyfeleinknek, akik racionálisan gondolnak a jövőre, és előrelátóan olyan költségekkel is terveznek, mint például a temetés.
  • Akiknek nincsenek közeli rokonaik, akik vállalnák a végső kiadásokat. Akik egy váratlan szerencsétlenség esetén gondoskodni szeretnének családjuk anyagi biztonságáról, levéve a vállukról egy hirtelen szükségessé vált nagyobb kiadás terhét.

VÁLASZTHATÓ BIZTOSÍTÁSI ÖSSZEGEK

A biztosítási összeget igényeinek, és lehetőségeinek megfelelően választhatja ki, így akár havi pár száz forintból is gazdálkodhat.

Kérdése maradt?

+36-30-812-8267

ELŐREHOZOTT RÉSZKIFIZETÉS SZOLGÁLTATÁS

A szerződés meghatározott időpontját követően, ha a biztosítottat váratlan, súlyos, visszafordíthatatlan, kritikus betegséggel diagnosztizálják, előrehozott szolgáltatásban részesülhet. Azzal enyhítjük a gyógyulása során felmerülő anyagi terheit, hogy az aktuális biztosítási összeg szerződésben rögzített részét, előre, díjmentes szolgáltatásként kifizetjük.

VÁLASZTHATÓ KIEGÉSZÍTŐ BALESETBIZTOSÍTÁS

Amennyiben Ön baleset miatt kórházba kerül, a kórházban töltött napokra napi térítés kerül kifizetésre az erre vonatkozó kiegészítő balesetbiztosítási feltétel alapján, annak igénylése esetén.

DÍJMENTES TELEFONOS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

Mivel kapcsolatban kap információt? 
Akár díjmentes telefonos asszisztencia szolgáltatást is igénybe vehet , és a következőkkel kapcsolatban kaphat információt:

  • Orvosi rendelők és ügyeletek, szakorvosi rendelők és ügyeletek, gyógyszertárak és gyógyszertári ügyeletek
  • Diagnosztikai eredmények, diagnózisértelmezés, gyógyszerek
  • Baleseti rehabilitációval kapcsolatos tudnivalók
 

ÍGY MŰKÖDIK A GYAKORLATBAN:

Jánosnak két lánya és három unokája van. 
Közeledik a 65 éves korhoz, és már az egészsége sem tökéletes. Egy ideje már foglalkoztatja, hogy szeretteinek az ő halála után ne legyen komoly anyagi teher a temetés, ezért döntött a kegyeleti életbiztosítás mellett.
500 000 Ft-os biztosítási összeget választva havonta mindösszesen 3 510 Ft-ot kell fizetnie.
Így ha szükségessé válik, családjának nem kell kivárnia a hagyatéki eljárás végét, hamarabb is hozzájuthatnak a biztosítási összeghez, hogy méltó módon tudják megszervezni a temetését. 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Többet szeretnél tudni?
Keress minket!

Teljes neve, vagy ahogy szólíthatjuk
Amit biztosan megkap, és ahova szükségesetén válaszolunk
Csak számokat írjon. Pl: 06301234567
Akár több témát is megadhat
Írd le nekünk, amit fontosnak tartasz, mielőtt megkeresünk. Minél részletesebb vagy, annál pontosabban tudunk segíteni, akár már az első alkalomkor.
Elolvastam, és megértettem az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.

Jelen weboldal tartalma, és a hozzá tartozó valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű, és nem minősül biztosítási termék, befektetési tanácsadás, vagy pénzügyi szolgáltatás ajánlattételnek! Ezen információkat és adatokat az Okos döntés üzemeltetői megfelelő gondosság mellett rendszeres időközönként felülvizsgálja, és frissíti. A köztes időben azonban az adatok, és információk elavulttá válhatnak, így azok idegenszerűségéért, teljességéért, esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy mielőtt a honlapunkon olvasott információk alapján üzleti döntést hozna, feltétlenül lépjen kapcsolatba velünk. Az Okos döntés fenntartja magának a jogot, hogy a jelen honlapon található információkat bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa.