Okos döntés

A gondoskodás a tettekkel válik kézzel foghatóvá!

ÚJDONSÁG! COVID-19 SZŰRÉSSEL KAPCSOLATOS TÉRÍTÉS ÉS KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS TANÁCSADÁS 

Ügyfeleink védelme érdekében a járványügyi helyzetre való tekintettel szolgáltatási körünket az alábbi kiegészítő szolgáltatással bővítettük egyes egészség biztosítások esetében. Szolgáltatásunk a legtöbb kínált csomagban elérhető. 

Egészségügy várakozás, és hálapénz nélkül?

Országos magánorvosi hálózat, 24/7 telefonos asszisztencia, szakszerű betegellátás, mindez elérhető áron!
COVID SZŰRÉSSEL

COVID-19 SZŰRÉS

A járványügyi helyzetre tekintettel vállaljuk egy elvégzett COVID-19 szűrővizsgálat költségének megtérítését az alábbiak szerint:

  • A COVID-19 szűrővizsgálatot a biztosítás tartama alatt maximum 15.000 Ft összegig finanszírozzuk utólagosan benyújtott számla ellenében. 
  • A szűrést jellemzően 1 alkalommal lehet igénybe venni a veszélyhelyzet ideje alatt. Elvégzését egyénileg, saját szervezésben kell megoldani. Természetesen  segítségképpen tájékoztatástát tudunk nyújtani azon klinikákról, ahol a teszt elérhető. 
  • A számla befogadásával kapcsolatban is pontos tájékoztatást nyújtunk.

Felhívjuk figyelmét, hogy bármely COVID-19 szűrővizsgálat a biztosított pillanatnyi fertőzöttségi állapotáról ad csak tájékoztatást (negatív, vagy pozitív), így a teszt elvégzését követően továbbra is fennállhat a fertőzés veszélye.

ORVOSI TANÁCSADÁS KORONAVÍRUS FERTŐZÉS ESETÉN

Koronavírus fertőzés esetén (ha otthonában gyógyul a biztosított)  orvosi telefonos tanácsadást nyújtanak partnereink a tüneti kezelés módszereiről.
A biztosítottnak nincs más dolga, mint felhívni a bennünket, vagy a szerződésében rögzített telefonszámot, az orvos rövid időn belül visszahívja és megbeszélik a felmerülő orvos szakmai kérdéseket. A biztosító a biztosítás alapján finanszírozza a telefonos tanácsadás költségeit.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Picture of Molnár András

Molnár András

Pénzügyi szakértő
Email: hello@okosdontes.hu
Telefon: 06-30-812-8267

Jelen weboldal tartalma, és a hozzá tartozó valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű, és nem minősül biztosítási termék, befektetési tanácsadás, vagy pénzügyi szolgáltatás ajánlattételnek! Ezen információkat és adatokat az Okos döntés üzemeltetői megfelelő gondosság mellett rendszeres időközönként felülvizsgálja, és frissíti. A köztes időben azonban az adatok, és információk elavulttá válhatnak, így azok idegenszerűségéért, teljességéért, esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy mielőtt a honlapunkon olvasott információk alapján üzleti döntést hozna, feltétlenül lépjen kapcsolatba velünk. Az Okos döntés fenntartja magának a jogot, hogy a jelen honlapon található információkat bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa.