Koronavírus szűrővizsgálat térítés

ÚJDONSÁG! COVID-19 SZŰRÉSSEL KAPCSOLATOS TÉRÍTÉS ÉS KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS TANÁCSADÁS 

Ügyfeleink védelme érdekében a járványügyi helyzetre való tekintettel szolgáltatási körünket az alábbi kiegészítő szolgáltatással bővítettük a Generali Company Care és Private Care biztosítások esetében. Szolgáltatásunk az összes kínált csomagban elérhető. 

Egészségügy várakozás, és hálapénz nélkül?

Országos magánorvosi hálózat, 24/7 telefonos asszisztencia, szakszerű betegellátás, mindez elérhető áron!
COVID SZŰRÉSSEL

COVID-19 SZŰRÉS

A járványügyi helyzetre tekintettel vállaljuk egy elvégzett COVID-19 szűrővizsgálat költségének megtérítését az alábbiak szerint:

  • A COVID-19 szűrővizsgálatot a biztosítás tartama alatt maximum 15.000 Ft összegig finanszírozzuk utólagosan benyújtott számla ellenében. 
  • A szűrést 1 alkalommal lehet igénybe venni a veszélyhelyzet ideje alatt. Elvégzését egyénileg, saját szervezésben kell megoldani, a Generali Medi24 segítségképpen tájékoztatást tud nyújtani azon klinikákról, ahol a teszt elérhető. 
  • A számla befogadásával kapcsolatban a Medi24 pontos tájékoztatást nyújt.

Felhívjuk figyelmét, hogy bármely COVID-19 szűrővizsgálat a biztosított pillanatnyi fertőzöttségi állapotáról ad csak tájékoztatást (negatív, vagy pozitív), így a teszt elvégzését követően továbbra is fennállhat a fertőzés veszélye.

ORVOSI TANÁCSADÁS KORONAVÍRUS FERTŐZÉS ESETÉN


Koronavírus fertőzés esetén (ha otthonában gyógyul a biztosított) a Generali Medi24 orvosai telefonos tanácsadást nyújtanak a tüneti kezelés módszereiről.
A biztosítottnak nincs más dolga, mint felhívni a Generali Medi24-et, az orvos rövid időn belül visszahívja és megbeszélik a felmerülő orvos szakmai kérdéseket. A biztosító a biztosítás alapján finanszírozza a telefonos tanácsadás költségeit.

%d bloggers like this: